Komora soudních tlumočníků a soudních překladatelů České republiky, z.s. (KST ČR) je profesní organizace sdružující soudní tlumočníky a soudní překladatele v České republice. Kromě toho, že hájí zájmy svých členů, jim také zprostředkovává semináře, konference a další akce.

V pondělí 31.7.2023 s touto organizací, zastoupenou předsedou představenstva Mgr. Martinem Mikulášem, Ph.D., naše firma, zastoupená jednatelem ing. Lászlem Jankovicsem, podepsala memorandum o spolupráci a vzájemné podpoře. Spolupráce mezi KST a STAR Czech již probíhá k oboustranné spokojenosti 12 let, toto memorandum ji však oživilo a stvrdilo.

Účelem bylo podpořit další spolupráci a informovanost mezi oběma stranami a nabídnout si vzájemně zajímavé benefity. Ze strany STAR Czech se jedná především o zvýhodněnou nabídku školení a webinářů našeho CAT nástroje Transit, taktéž slevy na tento produkt pro členy KST, a také pozvánky a slevy na naše další akce.

Byli jsme potěšeni nabídkou této spolupráce a věříme, že se zúročí mimo jiné v poskytování odborného poradenství ze strany KST, což může mít pozitivní přínos jak pro naše klienty, tak pro čtenáře našeho blogu.