Dovolujeme si vás pozvat k návštěvě našeho stánku č. 67 v přízemí pavilonu V na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, který se koná od 10. do 13. října 2023.

Rádi bychom vám představili naše komplexní služby v oblasti odborných překladů a tlumočení (nejen) pro strojírenské projekty. Kvalitní překlady technické dokumentace jsou klíčem k úspěchu na mezinárodním poli. Zajistíme také poutavé překlady marketingových materiálů a přesné překlady pro oblast HR.

S našimi zkušenými lingvisty, překladateli a technologickými specialisty jsme připraveni poskytnout služby na profesionální úrovni v požadované kvalitě a termínech. Rozumíme komplexní technické dokumentaci i marketingovým textům a zajistíme přesné překlady, které vás budou úspěšně reprezentovat.

Díky našemu špičkovému softwaru pro překladatele vám rádi pomůžeme maximalizovat efektivitu vašeho interního překladatelského týmu. Licencování softwaru od nás, lídra na trhu v této oblasti, vám umožní výrazně zefektivnit interní procesy i ušetřit náklady. A v neposlední řadě práci vašim kolegům a kolegyním zpříjemnit.

Pro první příchozí máme připraveno několik volných vstupenek na veletrh. Pokud máte zájem se s námi setkat osobně, dejte nám vědět.

Těšíme se na možnost diskutovat s vámi o vašich potřebách a nabídnout řešení přesně na míru.